Taekwondo reprezentacija Crne Gore otputovala u Kinu na II Olimpijskim igrama mladih

, TKDSCG

 

Taekwondo reprezentacija Crne Gore otputovala je 11. avgusta u Kinu, na II Olimpijskim igrama mladih koje će se održati u Nanjingu (Nandjing).

Naš tim sačinjavaju takmičar Mario Gegaj i selektor Boris Budor. Mario će nastupiti u kategoriji preko 73 kilograma, a meč je na programu 21. avgusta. Olimpijske igre mladih traju od 16. do 28. avgusta. Nadmetaće se u 28 sportova, a učestvovaće 3808 takmičara; sa zvaničnim licima, predstavnicima medija i ambasadorima Olimpijskih igara ukupno 6000.

Naš predstavnik odradio je pripreme shodno mogućnostima Saveza, i stručni tim je zadovoljan prethodnim periodom i zalaganjem mladog reprezentativca.

U tekvondou će nastuputi ukupno 100 takmičara, a konkurencija u kategoriji preko 73 kilograma izuzetno je kvalitetna, međutim nadamo se dobrom rezultatu.

Na konferenciji za štampu, pored predstavnika ostalih sportova koji sačinjavaju tim Crne Gore na Olimpijskim igrama mladih, ispred Takwndo Saveza Crne Gore bili su prisutni: predsjednik Nikola Raković, generalni sekretar Nikolle Gegaj, sekretar Nikola Raičević, kao i članovi porodice takmičara i članovi T.K. „BESA“.

Želimo puno sreće našem timu na Igrama.

 

 

A- A A+
Scroll To Top