Seminar za DAN zvanja

, TKDSCG

Photo

Obavjestavamo Vas da je u predhodna dva dana uspješno završen seminar u Taekwondou za zvanja od strane Lee Kwang Bae velikog majstora (9 DAN) u cilju afirmacije ovog olimpijskog sporta i školovanja novih kadrova .

Tokom dvodnevnog seminara najviše se radilo na Poomsae - formama što je osnova ,zatim na bazičnoj tehnici, Hosinsul - samoodbrani kao i na ostalim elementima iz Taekwondo-a. Seminaru su prisustovali takmičari iz četiri kluba: Besa, Ulqini, MontenegroStars i Akademac bilo je ukupno oko 40 učesnika.

Pored velikog majstora na seminar su prisustovali i predsjednik Dan komisije Nikolle Gegaj majstor IV dan i član komisije Fikret Dushku takodje IV dan.

Seminar je otvorio Potpredsjednik saveza Nikola Raković koji je pozdravio sve prisutne i poželio puno uspjeha svim učesnicima.

Nakon polaganja LEE KWANG BAE je uručio diplome za 13 majstora koji su uspjesno polozili u oktobar mjesec na seminaru za zvanja koji je isto Taekwondo Savez Crne Gore organizovao.

 

1. NUO RUKAJ I FIKRET DUSHKU - IV DAN

2 .ZORAN NEDIĆ - III DAN

3. GJON GJONAJ, LEON CAMAJ, BALŠA RADUNOVIĆ, MILO JANKOVIĆ I ALLMEDIN SUKA - II DAN

4. ANTON DUKAJ, DAVID ARAPAJ, NIK JUNČAJ ,MEDINA KANACEVIC I ARDIANA KARAMANAGA - I DAN

Dok na ovom seminaru uspješno položili sledeći kandidati: KURTOVIĆ MERSUDIN ,VLADISAVLJEVIĆ BOJAN, NURI KANAĆEVIĆ , ARTAN FICI I DEJANA IZGAREVIĆ

 

A- A A+
Scroll To Top